Како до плочки на стомакот? 10 минути супер вежби за челични стомачни мускули

Дали сте решени да ги затегнете стомачните мускули?
За да започнете, ви предлагаме сет на вежби во траење од 10 минути.

Правете ги секој ден и доколку сте упорни, наскоро ќе ги забележите првите резултати.
Нема чекање, почнете да вежбате!

Погледнете го планот за тренинг:

Пронајдете не на следниве мрежи: