Како “електрашите“ ја гледаат жената

Loading...

Елемент : Жена
Ознака: ♀
Откриено од: Адам
Телесна маса: Се прифаќа до 55 килограми, но, варира од 45 до 225 килограми.
Надворешни карактеристики:
–  Лицето вообичаено и е покриено со прав и бои.
–  Врие без висока температура а се замрзнува без потреба.
–  Може да се најде во различни варијанти од девица до распуштеница.
Хемиски карактеристики :
–  Одлично реагира на злато, дијаманти и други скапоцени камења.
–  Експлодира брзо без причина.
–  Најмоќен потрошувач на пари.
Употреба:
–   Како украс, обично во спортските автомобили
–  Помага при релаксација
–  Ефикасен апарат за чистење
Опасности :
–  Позеленува кога ќе види подобар примерок од себе.
–  Поседување на повеќе од еден примерок е можно, НО,  двата примерока никогаш не треба да се сретнат.
 
 
 Елемент : Жена
Ознака: ♀
Откриено од: Адам
Телесна маса:

loading...