Како е женски род од човек?!

Loading...

Колку ќе се заинтересирате за работата кога работодавачот сериозно ќе ве покани  да аплицирате на несериозен начин, поточно кога понудата е напишана исто како да била преведена на Google Translate.
Најверојатно реакцијата ќе ви биде слична на онаа од фотографијата. Поздрав до сите млади човечки. 
Колку ќе се заинтересирате за работата кога работодавачот сериозно ќе ве покани  да аплицирате на несериозен начи

loading...
Loading...