Како жените најчесто дознаваат дека биле изневерени

Нема убав начин да откриете дека вашиот сакан „ шврља“ наоколу. Еве на каков начин некои од жените го откриле неверството на нивните мажи.
30 отсто
Им кажала пријателката
20 отсто
Тој им признал
18 отсто
Виделе порака или повик на неговиот телефон
16 отсто
Нашле докази на неговиот е-мејл или Фејсбук
11 отсто
Го издала другата жена
5 отсто
Ги фатиле на дело
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Нема убав начин да откриете дека вашиот сакан „ шврља“ наоколу. Еве на каков начин некои од жените го откр

Пронајдете не на следниве мрежи: