Како за минута да се поправи расипаниот патент?

Loading...

Нема да морате да ја менувате или да ја фрлите вашата гардероба само поради еден расипан патент.
Дефектот на патентот понекогаш се случува во најлошиот можен момент, неколку минути пред да треба да ја напуштите куќата.
За среќа, можете многу брзо да го решите овој проблем.
Причините за дефектот во главно остануваат мистерија. Понекогаш патентот се кине на ново купениот дуксер или фустан. Сигурно нема потреба ни да размислуваме за тоа.
Наместо да фрлате фустан, фармерки, дуксер и слично, едноставно отстранете го дефектот. Исто така, добрата вест е што нема да мора да ја носите гардеробата на кројач.
Поправката може да се направи, ни помалку ни повеќе, со вилушка:

loading...
Loading...