Како изгледаше Врчак порано кога беше “и повторно сам“

Loading...

Врчак почнал да се занимава со музика откако се вратил од САД. Во Македонија најмногу се прослави со песните “И повторно сам“, “Ден по ден“ во дует со Андријана Јаневска со , “Тајните ангели“ во дует со Билбилов , “Седмо небо“во дует со Тамара Тодевска  и многу други хитови. Во 2008 година ја пишува песнатa “. „Во име на љубовта“, повторно во дует со Тамара но и со Адријан Гаџа за „Избор за песна на Евровизија“ каде победуваат и одат на Евросонг но за жал не се пласираат во финалето. Но, Врчак многу е променет низ годините особено тоа се однесува на неговиот имиџ. Тој во последните години ги скрати своите препознатливи шишки. Ако сте заборавиле како изгледаше тогаш ние сме тука да ве потсетиме.
 Врчак почнал да се занимава со музика откако се вратил од САД. Во Македонија најмногу се прослави со песните “И повторно сам“, “Д

loading...
Loading...