Како изгледа есента низ светот?

Loading...

Има нешто посебно во разните бои кои ни ги носи есента. Лисјата ја менуваат бојата од зелена во жолта, а сите луѓе се завиткани во топли и удобни облеки. Да, есента е навистина магично време, а нејзината убавина прави сите да станеме професионални фотографи. Следуваат фотографии од есента ширум светот кои ќе ве инспирираат самите да започнете да ја фотографирате вашата околина.
Сендвел, Англија


Висконсин, САД


Болу, Турција


Сакраменто, САД

Род Ајленд, САД

loading...