Како Македонија стана најопасна земја за КОРОНА ВИРУСОТ во Европа?

Loading...

Како Македонија стана најопасна земја за КОРОНА ВИРУСОТ во Европа?

Според податоците што ги објави Дип нолиџ груп, Македонија спаѓа во најризичните држави кога се зборува за КОРОНА ВИРУСОТ.

Како што можете да видите во илустрациите погоре и подолу ние спаѓаме, како држава во најризичните, односно според илустрацијата подолу сме најризична држава во Европа во моментов.

Ние го „утепавме“ КОРОНА ВИРУСОТ според мислењето на Сулејман Реџепи, но РЕАЛНОСТА е сосема поинаква. Во време кога држави во наше соседство прогласуваат крај на кризата со корона вирусот и ги отвораат границите кај нас се случува сосема обратен процес.

Филипче денеска извести за нови над 100 заразени:

Повторно над 100 заразени со КОРОНА вирусот и денеска, 2 мртви

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...