Како машките ќе ги користат Гугл очилата?

Loading...

Забавно видео кое однапред предвидува кои ќе бидат можностите да ги поседувате долго очекуваните и доста бараните  Гугл очилата и за што ќе ги користат машките.
Еден млад човек излегува со една девојка, а нејзините интересирања симултано ги „гугла“ со помош на овие наочари. Сé се одвива одлично додека Сири не се вмеша!
 Гугл очилата ќе им овозможат на корисниците да примаат и даваат команди преку екраните вградени на очилата, а ќе биде овозможено и праќање пораки, средување на скики со помош на глас како и пребарување на интернет преку говорење и вграден екран со преведувач.
Минатата година беше најавено дека Гугл очилата на пазарот ќе се најдат од 2014 година, а цената на производот би почнувала од 1500 договори, па нагоре.
Забавно видео кое однапред предвидува кои ќе бидат можностите да ги поседувате долго очекуваните и доста бараните &nbs

loading...