Како најбрзо да го возбудите

Откако ќе сфатите што е она што најмногу му одговара на вашиот партнер, и на кој начин најбрзо ќе го возбудите, најверојатно, ќе се потпирате само на провереното. Но, бидејќи се ориентирате само на проверени потези кои докажано ве палат, вие пропуштате некои нови неистражени “терени”.
“Истражувањето на нови ерогени зони буди нови возбуди”, вели д-р Барбара Кеслинг, автор на “Мажите во кревет.”
Додека му пружате орално задоволство, користите го вашиот показалец. Со кружни движења нежно движете го околу анусот на вашиот партнер во време кога возбудата му е на високо ниво. Веројатно ќе се загрижи колку ќе бидете агресивни. Исчекувањето дополнително ќе го возбуди, бидејќи тоа е еден од најранливите области на неговото тело.
Прстите се доста осетливи места, а често ги заобиколуваме. Додека го триете неговиот пенис ставете го својот мал прст в уста и цицајте го, движејки се нагоре и надолу во истиот ритам како раката на неговиот пенис. Направете го истото и со сите други прсти. Бидејќи вашите движења се синхронизираат, ќе почне да се визуелизира како вашата уста да е всушност на местото каде што е раката. Кога ќе го повторите дејството со сите десет прсти одете надолу и остварете ја неговата фантазија.
Задната страна на коленото е преполна со нервни завршетоци па ќе го возбудите со бакнување и лижење на “терен”. Нека легне на стомак. Бакнувајте му го вратот и полека движете се надолу до колениците. Посветете се на целиот предел околу колената. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 
 Откако ќе сфатите што е она што најмногу му одговара на вашиот партнер, и на кој начин најбрзо ќе го возбудите,

Пронајдете не на следниве мрежи: