Како најлесно да ја надминете срамежливоста?

Loading...

Тајната во надминувањето на срамежливоста е во тоа да запаметите дека другите, и покрај разликите, се исти како вас.
Во ова видео на The School of Life ќе дознаете неколку интересни работи на оваа тема.

loading...