Како од мајка родена Вера Мештеровиќ. Пресврт во кариерата…

Ова не го очекувавте гарант. Се соблече како од мајка родена некогашната манекенка Вера Мештеровиќ. Во видео кое ќе ви го привлече вниманието со сигурност. Погледнете.

  

Loading...