Како орално да ве задоволи вашето момче

Loading...

Некои мажи се пресреќни кога се во можност на нивната девојка да и пружат орален каков што таа заслужува. На некои им треба малку поттик за да се спуштат надолу, но има и такви кои никогаш не се осмелиле да ја истражуваат областа подолу од  градите.
Ако вашиот сакан избегнува орален секс, прашајте го која е причината. Можеби им пречи шумата која многу лесно може да се отстрани со депилација. Можеби вие не се чувствувате удобно да ги изложувате препоните на директен начин, а тој тоа го чувствува. Ако сте срамежливка, отстранете го проблемот така што ќе облечете свилени чорапи без долна облека. Тие ќе ви дадат чувство на заштита од видот, а допирот со јазик преку влажна свила ќе ви обезбеди големо задоволство.
Добар потег е да му дадете до знаење зошто неговиот јазик ви е толку важен како и пенисот. Може да се користи со поголема прецизност, без да се грижи за предвремена ејакулација и што е најважно, многу е веројатно дека  така ќе го постигнете врвот поради директната стимулација на клиторисот, што не е случај со пенетрација.
Неколку насоки за добра ефикасност на работата нема да бидат на одмет.
На секои 10 долги меки потези со јазикот нагоре и надолу врз вашата вагина еден брз потег нека заврши преку клиторисот или со пенетрација во вагината.
Додека  јазикот си ја врши својата работа, во вагината нека го стави прст со цел да ви ја стимулира Г-точката. Како што во праксата се постигнува совршенство, со добри тренинзи ќе се постигне вештина и ќе се обезбеди мулти-оргазмични состојба.
Нека неговите усни го покријат врвот на клиторисот и нежно нека го цица. Истовремено со врвот на јазикот нека притиска врз него со едноличен ритам.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Некои мажи се пресреќни кога се во можност на нивната девојка да и пружат орален каков што таа заслужува. На некои им

loading...