Сода бикарбона и за миење на зеленчукот. Погледнете го видеото

Loading...

Секогаш сме се прашувале кој е најправилниот начин да се измие зеленчукот. Погледнете го видеото

Wash fruits and vegetables correctly

We wash fruits and vegetable incorrectly.

Gepostet von Homey Home am Montag, 21. Mai 2018

Во  видеото погоре ќе погледнете неколку начини и ќе се изненадите. Миењето на зеленчукот и овошјето пред консумирање е многу важно. Многу болести, односно бактерии може да се пренесат од недобро измиено овошје или зеленчук. Затоа убаво погледнете.Видеото е многу поучно затоа што дава точни насоки и мери колку од штетните состојки се останати, и после миењето.

loading...