Како правилно се јаде ананас?

Loading...

Сигурно и вие избегнувате да купувате свеж ананас, само затоа што е неверојатно тежок за лупење и чистење.
Но, видеата од тоа како ПРАВИЛНО се јаде ананасот изминативе неколку недели станаа вирална сензација и откритие за многумина.

loading...