Како секој пат да доживеете оргазам?

Loading...

Оргазмот е многу контроверзна работа, понекогаш може да имате одличен секс, но без него, а понекогаш со минимален напор го доживувате. Сепак, можно е да не го пропуштите никогаш! Едноставно следете ги овие упатства.
Doggy-style
Наместете се во Doggy-style поза и нека вашиот партнер продира длабоко во вас, така што со секоја пенетрација ќе ја стимулира вашата Г точка. Овој дополнителен поттик ќе ве просветли.
Стегнете ги мускулите
Ако сметате дека атмосферата се загрева, стегнете ги вагиналните мускули, а потоа отпуштете ги – правете го ова постојано. Овој потег создава интензивно триење за неговиот пенис, кој ќе го забрза патот до точката од која нема враќање.
Нека ве задоволува орално
Нека ве задоволува орално, така што со јазикот ќе го стимулира вашиот клиторис додека во исто време ротира со неговиот прст во вас. Оваа комбинација совршено функционира, бидејќи во него ќе биде апсолутната контрола врз вас.
Кружење на врвот
Кога сте во позиција каде вие ќе бидете на врвот, движете се напред и назад со кружни движења. Доколку почувствувате дека сте блиску до оргазам, замолете го вашиот партнер да навлезе посилно за да го стимулира вашиот клиторис со поголем интензитет. Тоа дефинитивно ќе ви помогне да доживеете оргазам.
Мазење на клиторисот
За време на мисионерската поза, нека ги рашири вашите бутови, а потоа нека го милува вашиот клиторис. Ќе дојдете до неверојатно чувство и уште посилен оргазам додека вашето тело чувствува дека секој момент ќе експлодира.
Подигнете ги вашите нозе
Додека вашиот партнер е на врвот, подигнете ги нозете и позиционирајте ги вашите стапала блиску до неговите рамена. Овој агол овозможува неговиот срамен дел да удира во вашиот клиторис посилно. Останете во оваа положба некое време и ќе имате експлозивен оргазам.
Допирајте ги брадавиците
На патот кон големото О не ги занемарувајте вашите брадавици, тие можат да ви помогнат многу во тоа. Масирајте ги, притиснете ги, правете се што ќе посакате. Ова дополнително ќе ви помогне да се доживеете експлозивно финале.
Валкани разговори
Шепнете му ги вашите највалкани фантазии во моментот на пенетрацијата. Со самото тоа што тој ќе ги слуша, си создава слика во неговата глава која не само што ќе придонесе тој да доживее оргазам, туку и вие.Оргазмот е многу контроверзна работа, понекогаш може да имате одличен секс, но без него, а понекогаш со минимален напо

loading...