Како се правеше држава според Никола Димитров! Ја направивме нема проблем…

Loading...

Да се потсетиме како се правеше држава според Никола Димитров, нашиот вечен функционер. Веруваме дека тој би сакал овој твит кој што го објави со голем севдах да го нема, но за жал снимен е и сведочи за тоа како беше систематски уривана државата.
Она што се случи во овие три години не го коментираме. 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...