Како смеењето го подобрува вашето здравје?

Да, не е шега. Смеењето влијае позитивно не само на вашето расположение, туку и на вашето здравје. Без разлика дали се смеете на епизода од „Пријатели“ или на шегите на … Продолжи со читање Како смеењето го подобрува вашето здравје?