Како ја „анализираше“ Миленко Неделковски Наталија Ивчева! Лом!!!

Loading...

Како ја „анализираше“ Миленко Неделковски Наталија Ивчева! Лом!!! Во кратки црти за медиумскиот заштитник на Мицко/Мивко Наталија, која своевремено беше прва руска виолина со текстовите во Инфомакс. Може Мицко тоа не го знае, ама има луѓе што и тоа како знаат. Дури и Миленко имаше за неа вака сочно искажување…
повеќе на оваа тема: премините на Наталија Ивчева од ваму до таму!!

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...