Како ќе ве запамтат господине Мицковски знаете ли?

Loading...

Многу прозирен и јаден обид да се испере од предавничката улога која моментално је одигрува ова нелегално водство на ВМРО-ДПМНЕ. Мене ми е јасно дека сака и има желба да стане Премиер, затоа и се бави со политика, мегутоа за да бидеш премиер, тоа е чест, треба идните генерации да те спомнуваат, да те запишат во Македонската историја како Премиер кој бил гордост и направил нешто добро за својот народ и држава.
Мицковски како ќе ве запишат во Македонската историја Вас? Како ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУТКА која глуми опозиција, ги мести своите пратеници да бидат уценети за да гласаат, за да како глушец се сокриеш позади нив,како особа која глуми опозиција, а ја турка Тиранската платформа, како особа која ја свитка кичмата и ништо не направи кога си се гласаше законот за јазиците, како особа која немаше храброст да излезе и да го каже сопствениот став за Референдумот, како особа која дезертерот и амнестираниот терорист го признава за легално избран Председател на Собранието, како особа која сега организира некој митинг за ланскиот снег, митинзи на кој сте јако прозирни и ви служат повторно за да си ги испере рацете и како глушец да се сокрие.
Мицковски можда Вие и ке бидете Премиер само ЈАДЕН И МИЗЕРЕН, ИСТОРИЈАТА ЌЕ ВЕ ПАМЕТИ КАКО НЕЛЕГАЛНО ИЗБРАН ПРЕДСЕДАТЕЛ И НАЈГОЛЕМ ПРЕДАВНИК КОЈ ГО ИМАЛ ВМРО-ДПМНЕ.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...