КАМЕРАТА ГО СНИМИ УБИСТВОТО НА МИЛИОНЕРOT: Ползеше по тротоарот, молеше за помош но никој не му помогна (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО)

Надзорните камери ги снимија последните моменти на основачот на апликацијата Кеш, Боб Ли (43), кој беше брутално избоден во Сан Франциско и оставен да умре. На видеото се гледа како … Продолжи со читање КАМЕРАТА ГО СНИМИ УБИСТВОТО НА МИЛИОНЕРOT: Ползеше по тротоарот, молеше за помош но никој не му помогна (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО)