КАМИОНОТ НЕМАЛ ДОЗВОЛА ЗА ДВИЖЕЊЕ НА ПЛОШТАД, ПОТВРДИ ГРАДОТ

Возило на приватната компанија чиј камион неовластено влегол на плоштадот Македонија, по што причинил материјална штета – НЕМА ДОЗВОЛА ЗА ДВИЖЕЊЕ на плоштадот, иако има поднесено такво барање. Возачот, странец, … Продолжи со читање КАМИОНОТ НЕМАЛ ДОЗВОЛА ЗА ДВИЖЕЊЕ НА ПЛОШТАД, ПОТВРДИ ГРАДОТ