Камионџии повторно распалија, за Сергеј второ предупредување! Зоки фаци на тапет!

Како и минатиот пат така и сега на социјалните мрежи се појави видео од Камионџии шоу. Минатиот пат тие распалија по познатиот водител Сергеј Варошлија, кое ги руши рекордите на гледаност и кажаа дека ќе има продолжение.Денеска излезе вториот дел од ова нивно шоу во кое повторно се обидуваат да ни ги доловат оние ,убави‘‘ моменти кои можеме да ги видиме на телевизија. А сега е на тапет Зоки фаци Се надеваме дека ќе предизвика внимание како и минатиот пат.