Карактерот се гради според вкусот на гради!

Loading...

Неодамнешното истражување покажало дека постои врска помеѓу женските гради и машкиот карактер. Односно, резултатите покажуваат дека поврзаноста помеѓу овие два поими е поголема отколку се верувало до сега.
Мажите можете да ги препознаете по големината на женските гради кои ги преферираат. Вкусовите се различни па со самото тоа и деловите од телото кои мажите ги забележуваат кај жените. Меѓутоа на двата најважни, задникот и градите, ни еден припадник на посилниот пол не пропушта да „фрли“ поглед.
Повеќе на ТЗМ.МКНеодамнешното истражување покажало дека постои врска помеѓу женските гради и машкиот

loading...
Loading...