Карлеуша го покажа совршениот „челичен“ стомак, а на тоа не можеа да премолчат Јелена Розга и Тијана Дапчевиќ

Loading...

Јелена Карлеуша ја доведе линијата до совршенство, така што нејзиното тело сега е во топ форма како пред бременоста со нејзинта постара ќерка Атина.
Тука се мускулит как челични плочки, тесна половина , а и сончевиот ден Карлеуша го искористи за да го покаже резултатот од строгата диета и цврстиот стомак на со кој очигледно се гордее.


Коментарите „пукнаа“ и од познати личности, а меѓу нив беше и хрватската sвезда Јелена Розга.
– Жено! – напиша воодушевена Розга, додавајќи две срца.


-Те молам жено! Да ти е*ам сите овие мажи кога најубаво ќе одговорат најубавите жени – одговори Карлеуша, исто така, со емотикон од срциња.
– Обожавам! Розга допиша со насмевки.


Ниту Тијана Дапчевиќ не остана рамнодушна за коментар, с по ова јасно е дека Карлеуша во наредниот период ќе „бомбардира“ со објави октако сега ја има посакуваната линија.

loading...