Карлеуша искрено проговори за бракот: „На Душко не му е лесно“

Loading...

Јелена Карлеуша во интервјуто за познат српски медиум искрено проговори за бракот со фудбалерот Душко Тошиќ, откривајќи детали од нивниот однос.
Тешко му е да биде со мене, за почеток.На пример, кој било таблоид да отворите или да ја погледнете само насловната страница и ќе прочитате секакви навреди за мене, за неговата жена.И сега, тој како маж, тоа мора некако да помине преку тоа, а некому да не му го скрши носот.Тој е и спортист.

Тој вели:‘Боже, се оженив, добро е што не завршив во затвор’, затоа што тој постојано ми се расправал со некого за мене, и јас постојано морам да го држам под контрола.Ви велам, тешко е.Со мене доживеа голем број неправди, во мојата работа, подеми и падови, и јас во неговата. Затоа нашата љубов е толку силна.Те зближува… Бракот и љубовта не се само убави, туку и тешки мигови што те зближуваат“, открива Јелена.

loading...