Карлеуша може слободно да замине во пензија, се појави нејзината замена

Loading...

На една странска телевизија се појави контраверзна пејачка, чие име засега останува мистерија за нас.
Имено, таа се појавила во една емисија, каде што гостувале нејзини колеги и имала задача да отпее нова песна, и да си замине, но, таа за 3 минути им го украде вниманието на колегите кои беа гости.
Погледнете како е облечена:

loading...
Loading...