Карлеуша на диета, во походот по совршена линија и се приклучи и ќерката Ника

Loading...
Познатата српска пејачка, Јелена Карлеуша се стави на диета, но во тој поход за совршена линија не е сама. Во борбата против вишокот килограми и помага ќерката Ника, која исто така е на регулирана исхрана и како што објаснила Јелена, одлично и оди.
Ника од својата нутриционистка дури добила и подарочиња, два парфема, но за мама Јелена немало ништо.
– Благодарност до нашата нутриционистка за прекрасните подароци. Ова го доби Ника, која е дисциплинирана и идеално ги губи килограмите, здраво и во согласност со годините! Мама не доби ништо, затоа што не беше добра – напиша Јелена.Našalila se na društvenoj mreži - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
loading...