Карлеуша провокативна до коска

Loading...

Вчера се појави без долна облека, но денес Карлеуша повторно изненади.
Брутално секси и провокативно облечена се појави на новото снимање нан „Ѕвездите на Гранд“.
Еве за што се работи:

loading...