Карлеуша се расплака на среде емисија: Вие мене не ме почитувате!

Loading...

Јелена Карлеуша се расплака за време на четвртфиналната емисија на „Ѕвездите на Гранд“, каде што е дел од жирито.
На видеото за најавата на емисијата што ќе се емитува во сабота, Карлеуша е потресена и плаче затоа што жирито донесе одлука да не пушти понатаму една натпреварувачка.
„Дали Јелена плаче?“, шокирана праша Марија Шерифовиќ.
„Никогаш не заплакала“, додаде Вики Миjковиќ.


„Јелена плаче … Јас тврдам дека вие на единствената девојка што може да биде sвезда, вие ѝ ги исековте крилјата на најглупав можен начин“, рече Карлеуша која плачеше, а потоа Снежана Ѓуришиќ ѝ одговори:
„Сѐ се плашам дека ако седеше тука, ќе дадеше глас на ова“, извика Снежана, а потоа Јелена продолжи:
„Исто така, покажавте дека не ме сакате и почитувате толку многу“, рече таа видно вознемирена и плачејќи, на што членовите на жирито се побунија и се обидоа да ја одвратат.

loading...
Loading...