Кај Бодрум потона брод со мигранти, девет лица исчезнати

Loading...

Во близина на турскиот град Бодрум во Егејско Море  потонал брод со мигрант. Девет лица се водат како исчезнати, а турската крајбрежна стража соопштила дека 31 од мигрантите биле спасени. Спасувачката операција за пронаоѓање на исчезнатите мигранти продолжува.

loading...