Кај Плетвар возило превртено на кров

Loading...

Возило превртено на кров кај Плетвар

Пред каменоломот на Плетвар стои превртено возило. Полицијата е веќе на терен, според Ѕид на сообраќајниот срам.
Засега не се знае дали има жртви или повредени и како дошло до несреќата.
Се апелира да се вози внимателно.

loading...