Квиз: Со кој од пријателите на сопругот изневерува жената?

Loading...

Дали сте од оние кои сакаат да се предизвикуваат себеси и да решаваат интересни визуелни загатки?
Доколку сте од оние кои сакаат слободното време да го користат за логички предизвици, обидете се да го решите следниот мини квиз.

Фокусирајте се на фотографијата, пронајдете ги скриените траги и деталите кои го откриваат одговорот на прашањето – Со кој од пријателите на сопругот изневерува жената.
Квиз: Со кој од пријателите на сопругот изневерува жената?
Жената стои покрај својот сопруг, но го изневерува со некој од пријателите – со кој од нив изневерува?

Маж бр. 1
Маж бр. 2
Маж бр. 3

 

 

 

 

Одговори на прашањето со реден број 1

loading...