Кели Озборн боледува од епилепсија?!

Loading...

Нападот од пред неколку дена на Кели Озборн, изгледа дека е многу посериозен, отколку што мислеа лекарите на почетокот, бидејќи тие сметаат дека таа може да страда од епилепсија.

Кели е хоспитализирана во четвртокот откако добила напад на снимањето на „Fashion Police“. Лекарите   сеуште  не можат да утврдат зошто се случило тоа и ја задржале на набљудување. Секојдневно и прават тестови,  и иако повеќето медиуми објавија дека може да станува збор за епилепсија,  причината за нападот  сепак сеуште не е позната.
Кели на својот Твитер профил напишала дека се чувствува добро и се заблагодарила на пораките за поддршка.Нападот од пред неколку дена на Кели Озборн, изгледа дека е многу посериозен, отколку што мислеа лекарите на почетокот

loading...