Ким и Кортни се заводнички, а нејзините другарки?

Loading...

Кога си меѓу најбогатите ријалити ѕвезди, најзначајно е се како изгледа, секако и најдобрите другарки.
Сестрите Ким и Кортни Кардашијан секогаш се во друштво на убави другарки, кои се заедно со нив на журките и на заедничките фотографии.
Во друштвото на Ким и Кортни многу често може да се видат сопругата на НБА легендата Скоти Пипен, убавата Лариса и Хруш Ахемијан стилистката на многу познати фаци од Холивуд.
Неодамна Кортни покрај базен уживаше во друштвото на Лариса и Хруш. А Ким најде време за селфи крај огледало со Лариса.

loading...