Ким Кардашијан несериозно ја сфаќа бременоста?

Loading...

ТВ ѕвездата беше итно хоспитализирана пред неколку дена, бидејќи и се слошило за време на летот од Париз до Лос Анџелес, а сега уплашена ги чека резултатите од лекарскиот преглед.
– Ким беше навистина исплашена. Време е да стане свесна за тоа, и ова и е порака дека треба да успори и повеќе да се грижи за себе. Нејзините пријатели постојано и велат да ги отфрли од употреба штиклите и модата и да се грижи за себе и нејзиното бебе – изјави извор за Њујорк пост.
Ким (32) очигледно не го менува нејзиниот редовен начин на живот дури ни откога дозна дека е бремена, а нејзината опседнатост со телесната тежина и постојан тренинг, на крајот ја доведе до здравствени проблеми. Сепак, таа сега сфати дека мора да размисли на приоритетите и да го прави она што е потребно за доброто на бебето.
– Многу сериозно го сфати предупредувањето на лекарите и сега е свесна дека мора да го промени својот начин на живот – додава изворот.ТВ ѕвездата беше итно хоспитализирана пред неколку дена, бидејќи и се слошило за време на летот од Париз до Лос Анџеле

loading...