Ким повторно планира свадба

Loading...

Оваа недела Ким во едно интервју изјави дека повторно планира свадба.
Имено, се очекува оваа недела поточно во петок после 536 дена долга бракоразводна судска постапка, Ким и Крис конечно да се разведат. Тие беа во брак само 72 дена.
Конечно Крис се согласил на развод.
Моментално Ким е во врска со Кание Вест очекуваат и дете, а според нејзините изјави набрзо и свадба.Оваа недела Ким во едно интервју изјави дека повторно планира свадба.
Имено, се о

loading...