Кина го сокрила истражувањето на научничка која го декодирала геномот на КОРОНАВИРУСОТ?

Кина го сокрила истражувањето на научничка која го декодирала геномот на КОРОНАВИРУСОТ? Кина е обвинета дека ги криела наодите на експерт за коронавирус – познат како „Жената лилјак“ – откако … Продолжи со читање Кина го сокрила истражувањето на научничка која го декодирала геномот на КОРОНАВИРУСОТ?