КИНЕЗИТЕ НЕ СЕ ОТКАЖУВААТ ОД ФФМ – ќе има ли повторно разголени азијатки, еве што осамна на страницата на репрезентацијата 

Откако сите мислеа дека Фудбалската федерација на Македонија си ја вратила хакираната страница, денеска повторно осамна видео од хакерите.

Имено се поочигледно е дека иако на момент беше вратена страницата, сепак Кинезите не се откажуваат од официјалната страница на македонската фудбалска репрезентација.

Видеото веќе неколку часа оди во живо, а што точно се случува засега е нејасно.
Инаку ФФМ само пред два дена успеа да си го поврати хакираниот профил, но очигледно само на кратко…

Пронајдете не на следниве мрежи: