Кирстен Стјуард повторно со Руперт Сандерс

Loading...

Младата актерка Кирстен Стјуард е повторно видена со својот поранешен љубовник, и тоа истата вечер кога Роберт Патисон поради работа отпатуваше за Лос Анџелес.

Иако двајцата се извинија на своите партнери и ветија дека веќе нема да се гледаат, се чини дека Кирстен Сјуард Стјуард и Рубер Сандерс не можат еден без друг. Во последно време Кирстен се обидуваше да се смири со Роберт Патинсон, а папараците ги фатија на заеднички вечерни излегувања.

Меѓутоа, веднаш штом актерот отпатувал од Лос Анџелес, Стјуард вечерта ја поминала со Сандерс.Фотографиите се снимени кога после прошетката со пријателките влегла во неговиот автомобил и заминале заедно.
Младата актерка Кирстен Стјуард е повторно видена со својот поранешен љубовник, и тоа истата вечер кога Роберт Патисон

loading...