Кија Коцкар го смени личниот опис: Можете ли да ја препознаете?

Loading...

Победничката на првата „Задруга“ Кија Коцкар реши да експериментира со својот имиџ, па им покаже на луѓето нејзината нова фризура!
Поточно, таа се одлучи за афро локни, а така ондулирана со трајна фризура, јавноста досега не ја беше видела.


Многумина беа воодушевени кога ја видоа фотографијата на Кија! На прв поглед, обожавателите не можеа да ја препознаат, но веќе по неколку секунди, повечето се изјаснија дека им се допаднала промената.


Како и да е, Кија обожава да го привлекува вниманието на јавноста со нејзините визуелни трансформации, а таа и тоа како знае тоа да го направи!

loading...