Кија Коцкар ја крена температурата во бикини

Loading...

Стана позната по реалото шоу Задруга каде сопругот јавно ја изневери, а таа влезе и ги гледаше со љубовницата, па освои победа.Сега е пејачка, а мора да признаеме дека Кија Коцкар е и секс бомба.

loading...