Кога беше на власт Пешевски маваше јако крошеа и аперкати!

Loading...

Да, да кога беше на власт Пешевски маваше јако крошеа и аперкати. Тогаш ја пееше и едно име имаме. А денеска? Денеска вели дека се тоа било зезање и треба да се заборави, па да се оди во светла европска иднина.
Но, ако се сложувате да се потсетиме на боксерките способности на некогашниот вицепремиер на Груевски.

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...