Кога ваква мачка ќе му се залепи на вашето момче настанува хаос (ВИДЕО)

Loading...

Мажите ја знаат љубоморната природа на девојките, но и покрај тоа кога ќе здогледаат згодна девојка неможат да останат рамнодушни. Не ретко се гледа и во јавноста како девојката на своето момче ќе му се налути или ќе му залепи топол шамар. Погледнете го ова видео од бразилска скриена камера и реакцијата на девојките.

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...