Кога на жена ќе и дадеш комплимент

Loading...

Жена ми ми кажа дека за роденден сака нешто црвено, што оди од 0 до 100 за три секунди. И купив вага.
…и така се скаравме.
Жена ми се погледна во огледало и не баше задоволна од глетката. „Веднаш да ми дадеш комплимент“, ми рече остро. „Драга, видот ти е совршен“, и реков јас.
…и така се скаравме.
Со жена ми отидов на прославата од годишнина од нејзината матура. Таму видов еден тип што нон-стоп пиеше. Ја прашав дали го познава, а таа ми кажа дека долго време биле заедно, но откако раскинале, тој почнал да пие. „Кој би рекол дека толку долго ќе слави“, реков јас.
…и така се скаравме.Жена ми ми кажа дека за роденден сака нешто црвено, што оди од 0 до 100 за три секунди. И купив вага.

loading...