Кога не оди коцката, среќата место по апаратот ,,удри една шлаканица на себе‘‘, може ќе тргне(видео)

Луѓето кои играат игри на среќа, некои од нив имаат чудни навики. Во прашање е празноверие, односно дали ако се направи нешто ќе тргне работата, среќата на подобро. Бидејќи се работи за среќа тука луѓето пробуваат на најразлични начини да дојдат до неа, па така и на ова видео, човекот што игра на еден апарат за добивка, поради тоа што не му оди, направи ,,магија‘‘ да му тргне…

Duke luajtur Rrush e kumbulla 777 😂 tag/ata qe e kan qef ket loj 😂

Gepostet von Dite S'dite Provo Spaku am Sonntag, 30. Dezember 2018

Loading...