Кога си со Амди Бајрам и Бранко Црвенковски знај дека си на права страна

Loading...

Твит на денот. Ако не и на неделата. Многу јасно низ да речеме една иронија и козерија ја отцртува трагикомичноста на нашето секојдневие поврзано со референдумот за самоукинување на Македонија и Македонците. 

loading...