Кога ќе пораснам сакам да станам ДИЛЕР

Се работи за еден фестивал за деца кој се одржува во Бугарија, ова видео е старо, а ви ветуваме дека многу ќе се смеете. За што точно се работи погледнете сами во видеото.

Loading...