Кога ќе се “запали“ трамвајот: Девојка се “разладува“, додека патниците воздивнуваат

Loading...
На фотографијата е девојка во бела маичка и, како што изгледа, само во гаќички како потпрена гледа низ прозорецот на трамвајот, се чини во Загреб.
loading...