КОД – кој бил во седиштето на ДПМНЕ на 27 април минатата година

Loading...

Кој бил на 8ми кат во ДПМНЕ во критичното време тој 27 април минатата година. Кој исказ на Нинџа е точен? Од паркингот со лифт директно се оди на врвот. Тој спрат има ореол на недопирливост за обичните членови. Нинџа во својот исказ ќе збори за сигурнитета соби со блиндирани врати…
Партискиот врв бил таму, од Бришковска, до Божиновски… Нинџа бил таму 1 час… Го пратил Владимир Атанасовски тогашен директор на ДБК, кој сега е во притвор. 
Но по апсењето тој дал друг исказ, дека бил таму 2 сата. При првиот исказ го спомнал и Мијалков. КОД дознале дека таму бил и премиерот Димитриев, како и Ставревски и Јанкуловска. Нинџа пред судот спомнал само 7 луѓе, а претходно 8…
Дали добил нарачка да го смени исказот да ги нападне само оние кои не му одговараат на новото раководство се прашува КОД?

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...